Klacht: ongeoorloofd incasso planning

op 21 december 2016 over Adyen in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

er is opdracht gegeven om ondernummer 1750282 en 17057858 en machtigingsnummer 4414815684267580 en 4414816480466277 een bedrag van 337.50 en 343,oo euro af te schrijven ik heb geen vakantie geboekt en dit kom mijn niet bekend voor ik verzoek u om per onmiddellijk mijn rekeningnummer uit jullie incasso weg te halen en mijn naam uit jullie systeem weg te halen.

Gewenste Oplossing:

mijn rekening nummer volledig te blokkeren in jullie systeem voor altijd en wil en zal niks mee te maken willen hebben met adyen incasso.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adyen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Adyen over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adyen nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Adyen in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Adyen een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Adyen

Heeft op 29 juli 2017 om 00:14 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer/mevrouw,

Dank voor uw bericht aan Adyen.

Adyen is een bedrijf dat in opdracht van online winkeliers betalingen via credit card, iDeal en andere betaalmethoden afhandelt. Adyen levert alleen de achterliggende technische systemen voor afhandeling van betalingen aan winkeliers. Adyen is enkel een technische dienstverlener, voor vragen over uw individuele betalingen en de status van uw bestelling kunt u contact opnemen met de winkel waar u de bestelling/betaling heeft gedaan. Dit geldt ook voor eventuele terugboekingen van succesvolle betalingen.

Met de toegevoegde PSP nummers heb ik de status van de betaling na kunnen kijken en dit laat het volgende zien.
Betaling 1 is gedaan bij VakantieVeilingen.nl en de huidige status is Chargeback. Dit betekend dat het geld terug naar uw account is gestort.
Betaling 2 laat hetzelfde zien. Ook via de website vakantieveilingen.nl waarbij het geld op uw rekening terug is gestort.

Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
Mocht dit niet het geval zijn dan hoor ik graag van u.

Met vriendelijke groet,

Adyen Support
support@adyen.com
www.adyen.com

Alle klachten die gemeld zijn door nvtindeze