Klacht: ongeacht geld afgestort rekening Playstation plus

op 02 juli 2016 over Sony in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nadat mijn playstation plus abonnement is afgelopen, kreeg ik via paypal een email waarin stond dat mijn abonnement is verlengd en dat ik 18,69 moest betalen. Nadat ik hierover had gebeld met playstation, kan het geld naar mijn portomonee in mijn playstation account worden omgezet of ik houd playstation plus. Hiermee ben ik niet tevreden

Gewenste Oplossing:

Geld terug overschrijven naar Ing of Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sony

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sony nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jasper26031998