Klacht: onduidelijkheid over retourneren

op 02 mei 2017 over Outlet-Avenue.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onderaan de pakbon staat vermeld dat ik voor retourennaar www.outlet-avenue.nl moet gaan. Die website bestaat niet.
Na ingelogged te zijn op de juist website (http://www.outlet-avenue.brandalley.co.nl) zie ik daar dat ik in mijn lijst met uitgevoerde bestellingen een retour kan aanvragen. Ik kan nergens de optie retourneren terug vinden. Uiteindelijk de telefoon gepakt en ze gebeld. het klopt dat ik niet via de website kan retourneren, ik ontvang een mail met retour instructies. De kleding moet worden terug gestuurd naar Frankrijk…

Gewenste Oplossing:

Correcte retour informatie op de pakbon
Correcte retour informatie op de website
Nederlands adres om naar terug te sturen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Outlet-Avenue.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Outlet-Avenue.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mabali2