Klachten over Outlet-Avenue.nl

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Outlet-Avenue.nl en kunt u zien welke klachten Outlet-Avenue.nl reeds opgelost heeft.... Lees meer >

Statistieken van Outlet-Avenue.nl in de categorie Internetshops - Kleding

8 klachten gemeld
3.0 /10
4 stemmen
4

Tijdslijn

Retour Kosten enorm hoog

Klacht van op 25 juni 2019 over Outlet-Avenue.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Verzendkosten zijn €5.5 als je een item retour wil sturen niet dit opeens naar frankrijk terwijl ze verzenden met Bpost(Belgie). Klanten service geeft aan dat dit normaal is ook als ik aangeef de site erg misleidend te vinden om groot te... Lees meer

Krijg mijn geld niet terug.

Klacht van op 02 januari 2019 over Outlet-Avenue.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Heb Uggs gekocht bij deze outlet en het bleken neppers te zijn.Kon ze op hun kosten terug sturen naar Frankrijk en die 15,50 euro zou ik ook terug krijgen.Had de volgende dag nogmaals besteld maar dat kon ik weigeren.Ook netjes... Lees meer

Ze hebben verkeerde artikelen geleverd. Ik heb deze teruggestuurd en zou het geld uiterlijk binnen 72 uur op mijn rekening hebben staan. Ik ben inmiddels twee en een halve maand verder en na meer dan twintig keer bellen waarin me iedere... Lees meer