Klachten over Outlet-Avenue.nl

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Outlet-Avenue.nl en kunt u zien welke klachten Outlet-Avenue.nl reeds opgelost heeft.... Lees meer >

Statistieken van Outlet-Avenue.nl in de categorie Internetshops - Kleding

21 klachten gemeld
1.8 /10
30 stemmen
30

Tijdslijn

niet ontvangen Parfum

Klacht van op 28 augustus 2018 over Outlet-Avenue.nl in de categorie Internetshops - Kleding

ik heb in juni parfum besteld bij het bedrijf en heb dit nooit ontvangen heb al dikwijls contact hier over gehad en ik zou mijn betaalde geld terug gestort krijgen maar tot op heden nog steeds niet terug ontvangen ik... Lees meer

Ik heb op 6juni!!! een bestelling gedaan en nog steeds niks ontvangen. Elke week stuur ik ze een email naar ik heb tot nu toe 3 keer antwoord terug gehad, bijzonder klantvriendelijk hoor (Not) En enige wat je dan als respons krijgt... Lees meer

Grote oplichters!

Klacht van op 02 augustus 2018 over Outlet-Avenue.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Op datum van 21042018 bestelde ik 3 artikelen ter waarde van € 150. Deze artikelen ontving ik pas op 1206. De artikelen waren niet naar wens en ik probeerde om via de website de artikelen terug te sturen, maar... Lees meer

Ze hebben verkeerde artikelen geleverd. Ik heb deze teruggestuurd en zou het geld uiterlijk binnen 72 uur op mijn rekening hebben staan. Ik ben inmiddels twee en een halve maand verder en na meer dan twintig keer bellen waarin me iedere... Lees meer

Ik heb een bestelling geplaatst op outlet avenue en zou oo 115 geleverd worden. Reeds contact opgenomen via mail maar helaas hebben ze mij genegeerd. Na een telefonische contact vorige Week hadden ze mij bevestigd dat deze maandag 116 zal... Lees meer

Artikel besteld maar kwam te laat. Heb artikel geannuleerd en er werd mij beloofd onmiddellijk het geld terug te storten. Nog steeds geen geld gezien op de rekening. Herhaalde malen gebeld en constant beloofd maar nog steeds geen geld... Lees meer

Hopeloos

Klacht van op 23 mei 2018 over Outlet-Avenue.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Ze leveren maar wat. Retourneren kun je doen maar aangezien de kosten hiervoor moeten worden voorgeschoten en het terugbetalingsbeleid nogal ehhhh... wispelturig is ben je in het slechtst mogelijke scenario geld, goederen en retourkosten kwijt. Mocht u nu denken... Lees meer

Onwaarschijnlijk slecht bedrijf; het retoursformulier is online niet te vinden, omdat ze zogenaamd nog werken aan hun website (AL DRIE JAAR LANG!!) hoewel overal op de site en in het begeleidend schrijven staat dat deze online gewoon te downloaden zou... Lees meer