Klacht: onderkant van de TV is spontaan zwartgeworden.

op 25 september 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tv is aangeschaft op 29-04-2014. Sinds enkele dagen is de onderhelft van de tv zwart en kan je bijna geen ondertiteling lezen. Dit is erg frustrerend omdat de medewerker in de winkel destijds had aangegeven dat deze tv wel minimaal 5 jaar mee zou gaan. Op goed vertrouwen hebben wij deze tv aangeschaft. We hebben thuis ook nog een LG tv van meer dan 6 jaar die nog prima functioneert. Ik heb vertrouwen in Samsung en verwacht dat dit serieus word opgepakt.

Gewenste Oplossing:

Wij zijn tevreden als het probleem word opgelost of dat wij de tv kunnen inlevering en met korting een nieuwe Samsung tv kan aanschaffen. Ik snap wel dat een klant minder voor zo een grote organisatie geen probleem is. Maar als een echte Samsung gebruiken verwacht ik service wat ik van jullie gewent ben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rafael22