Klacht: Ondanks ontelbare mails en een klacht op deze website nog steeds geen geld retour

op 09 augustus 2017 over Lots of goodies in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi,

Op 5 augustus heb ik hier, na weken te hebben geprobeerd in contact te komen met Lots of goodies (zonder succes), hier mijn klacht gemeld. De klacht is op in behandeling gezet. Echter, tot op heden heb ik niet mijn geld retour gekregen. Enkel een reactie die zij telkens sturen met als inhoud dat ze erachteraan gaan. Dit is onzin, niet meer dan een warmhouder. Er wordt geen enkele actie ondernomen.Ik ben er meer dan klaar mee om mij telkens weer te moeten uitleggen. Ik hoor inmiddels mijn geld terug te hebben.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terugheb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lots of goodies

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lots of goodies nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lieneke1234