Klachten over Lots of goodies

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Lots of goodies zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Lots of goodies in de categorie Kledingwinkels

65 klachten gemeld
2.7 /10
57 stemmen
57

Tijdslijn

Verkeerde order ontvangen, geen oplossing

Klacht van op 17 oktober 2018 over Lots of goodies in de categorie Kledingwinkels

Order geplaatst: een bikini een topje. In plaats daarvan ontvang ik 2 broekjes. Klantenservice per mail reageert helemaal niet. Op facebook kreeg ik na enkele dagen wel een reactie, en een paar dagen daarop volgend reageerde zij met de mededeling... Lees meer

Krijg nu een mail dat ik mijn geld terug krijg. Ik wil mijn geld niet terug ik wil de juiste maat. Anders heb ik 7.50 voor niets betaald. Ze reageren niet op email. Hebben geen telefoonnr en hebben me geblokkeerd... Lees meer