Klachten over Lots of goodies

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Lots of goodies zijn gemeld. Lees meer >

54% van alle klachten opgelost. Rated as nr. # 1 in Kledingwinkels

54%
50 klachten gemeld
21 openstaande klachten
2 klachten in behandeling
27 klachten opgelost
6.0 /10
6 stemmen
6

Tijdslijn

Halve bestelling

Klacht van Dorrie Oosterbosch op 23 mei 2022 over Lots of goodies in de categorie Kledingwinkels

Heb 1 mei een bestelling gedaan.Heb 1 jurk gekregen en de andere jurk moet ik nog steeds krijgen .Heb al 4 mails weg gedaan waar mijn jurk is .Krijg geen enkele reactie.En mijn geld ben ik ook kwijt.Waar kan ik... Lees meer

geld terug

Klacht van C. Beekveldt op 20 mei 2022 over Lots of goodies in de categorie Kledingwinkels

Ik heb een aantal jurken besteld bij de bestelling zat ook een broek van een andere klant toegevoegd. Dit alles netjes gemeld en 3 jurkjes terug gestuurd. Alleen is er met de restitutie een vergissing gemaakt en heb ik 2... Lees meer

Geen geld retour

Klacht van MMenkveld op 18 mei 2022 over Lots of goodies in de categorie Kledingwinkels

Ik kreeg mijn bestelde artikel.snel binnen, maar helaas in de verkeerde kleur. Ook vond ik het model niet leuk dus ik heb een mail gestuurd en gezegd dat ik deze jurk retourneer. Dezelfde dag via DHL verstuurd en ze hebben... Lees meer