Klacht: Onbeschofte chauffeur

N.D.R. op 10 september 2021 over Uber in de categorie Taxibedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Uber,
In de avond van 9-september kwam een Uber chauffeur langs bij mij aan het werk en vroeg naar mij terwijl ik geen taxi hebt besteld. (Nog nooit gebruik gemaakt van Uber, dus vreemd dat hij mijn naam kent) Mijn collega gaf aan dat ik afwezig was en begon daarna mijn collega’s te schelden en te flirten met de receptioniste. Mijn collega heeft hem weggestuurd en een melding gedaan bij de politie. Dit vinden wij heel onacceptabel. Het kenteken nummer is K773NK. Wij zouden het fijn vinden als dit wordt opgelost. Dankuwel!

Gewenste Oplossing:

Zulke chauffeurs horen geen Uber te rijden en kunnen anderen in gevaar brengen en vooral vrouwelijke passagiers.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Uber

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Uber nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door N.D.R.