Klacht: Onbeschoft personeel

op 22 juli 2016 over Delifrance in de categorie Horeca

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste, mijn klacht over waaslandshoppingcenter in st-niklaas. Ik kom daar nu bijna dagelijks om mijn broodje prepare en ik vraa steeds een beetje extra omdat je hem anders niet smaakt! Is al maanden zo dat ik dat vraag en heb hier nooit extra voor moeten betalen! 3,30euro is genoeg denk ik voir zo een broodje prepare zonder groenten. Vandaag wordt er 1 euro bijgerekend voor hetzelfde broodje! Dus 4.30 euro voor dat broodje?? Schandalig! Ik zei dan ook dat ik nrml 3.30 betaal maar ze negeerde mij gewoon! Das dan ook de laatste keer dat ik er een voet binnenzet!

Gewenste Oplossing:

Oplossing? Vriendelijker personeel! Ipv klanten te negeren!!! Ga int vervolg wel naar panos!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Delifrance

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Delifrance nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Debbiz