Klacht: Onbeschoft geholpen

op 20 juli 2020 over Arcaplex Spijkenisse B.V in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag bij Arcaplex geweest, zelde mevrouw als in eerdere klacht (lang slank grijze bob) hielp ons zeer klantonvriendelijk. Alles op een chagrijnige en zeer onvriendelijke toon en terwijl ze me naar buiten zach gaan om mijn meegebrachte drinken in de auto te leggen, achtervolgde ze me tot in de bioscoopzaal en gaf aan dat ze me niet geloofde. Daarnaast zaten er 5 mensen in de zaal en gaf ze zeer onvriendelijk aan dat het toch heel belangrijk was dat we op de gereserveerde stoelen gingen zitten

Gewenste Oplossing:

Ik kom gezellig naar een film met mijn kinderen en wens niet als verdachte behandeld te worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Arcaplex Spijkenisse B.V

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Arcaplex Spijkenisse B.V nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door anjos00