Klacht: onbeschoft en ongeinteresseerd

op 31 mei 2016 over Phone House in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

terwijl ik met iemand van phonehouse aan praten was hoorde ik dat de andere collega andere klanten erg onbeschoft behandelde en hij was erg ongeinteresseerd en onfatsoenlijk! degene die mij hielp werd onderbroken met de vraag hoe lang ben jij nog bezig ? ik wil naar huis dus maw opschieten ik heb gezegd dat ik andere keer wel terug kom als iemand meer tijd had ik was van plan meerde mobiels te kopen maar denk nu ergens anders heen te gaan

Gewenste Oplossing:

als betreffende persoon er op aangesproken word en dat ik de volgende keer fatsoenlijk behandeld word

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Phone House

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Phone House nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door G paulusma