Klacht: onbereikbaar, geen voucher, geen teruggaaf

GWildbergh op 08 juli 2020 over Cheaptickets.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zou met mijn zus naar Bonaire gaan op familiebezoek bij onze broer. KLM stuurde mij begin maart een bericht dat de vlucht geannuleerd werd maar we hadden via cheap tickets geboekt en van hun hebben we tot op heden niets gehoord van deze partij. We willen, zoals u begrijpt, ons geld terug.

Gewenste Oplossing:

Wanneer we iets horen van cheap tickets over de afhandeling van onze tickets

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cheaptickets.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cheaptickets.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door GWildbergh