Klacht: Onbekend bedrag afgeschreven op credit card

op 19 september 2018 over Firefly autoverhuur in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via Rentalcars (referentienummer: 556423270) hadden wij, met volledige dekking, een auto gehuurd bij Firefly op het vliegveld van Malaga. Bij het ophalen, aan de balie, is er op mijn credit card een bedrag gereserveerd i.v.m eventuele schade, boetes e.d. (FireFly rental agreement: 93461961-5). Voor de goede orde meld ik dat de auto volgetankt en zonder schade is ingeleverd. Enkele dagen later was de reservering van 196,92 euro van mijn credit card af. Geen enkel idee waarvoor? Extra verzekering afsluiten vind ik overbodig omdat ik dit al in Nederland afgesloten heb.

Gewenste Oplossing:

Het gereserveerde bedrag van 196,92 euro terugstorten.
Een eindafrekening op papier is ook wenselijk!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Firefly autoverhuur

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Firefly autoverhuur nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Aala