Klacht: Onbekend 06 nummer

op 30 november 2016 over DigiD in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor extra sms controle tijdens inloggen bij de zorgaanbieder stond ineens onbekend 06 nummer van onbekend persoon in mijn digid. Met die persoon gebeld, die wist van niks , behalve dat ze rare sms’jes kreeg met de codes.Telefoonnummer gelijk aangepast via de site.
Wil mij Digid vertellen hoe ze aan de nummer komen, die kan onmogelijk ingevuld worden door mij?

Gewenste Oplossing:

Antwoord op mijn vraag

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DigiD

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DigiD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Arolloos