Klacht: omruilen van nespresso apparaat

op 16 augustus 2017 over Nespresso in de categorie Koffie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

26 juni is mijn defecte nespresso opgehaald. De eerste week van juli heb ik gebeld en werd verteld dat hij gerepareerd was maar dat het niet mogelijk was om voor mijn vakantie terug te ruilen. Tevens bleek dat er een verkeerd emailadres van mij bij Nespresso bekend was. Afgesproken werd dat ik via de mail benaderd zou worden om een afspraak te maken. Na mijn vakantie heb ik weer zelf gebeld en is er een afspraak gemaakt. Op de bedoelde dag heb ik 5 uur gewacht en uiteindelijk weer gebeld, werd mij verteld dat er iets fout was gegaan… Ik heb verzocht om teruggebeld te worden om een afspraak te maken. Tot op heden heb ik niets meer vernomen.

Gewenste Oplossing:

Op zijn minst als er contact met mij wordt opgenomen, xcuses wordt aangeboden en een nette afspraak wordt gemaakt, en mss een gebaar ...
Ik ga er van uit dat er iig contact met mij wordt opgenomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nespresso

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nespresso nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ErnstK