Klacht: omboeking niet geregistreerd, geen vlucht

op 04 september 2018 over Sun Express in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

een omboeking gedaan via Sunexpress naar een later uur en andere luchthaven. Dit een week op voorhand. De dag van vertrek kunnen ze dit niet terugvinden. Ik heb het bewijs van omboeking en reservering van de zetelplaats. Toch vinden ze niets terug!!! Omdat dit een ticket van mijn dochter was, ze is 14 zijn we noodgedwongen met zijn driëen twee dagen langer in Egypte moeten blijven en 3 nieuwe ticketten moeten boeken! Ik was op vakantie met 2 minderjarigen, ik had geen andere keuze.

Gewenste Oplossing:

een passende tegemoetkoming zou welkom zijn, dit heeft me bijna 1000€ extra gekost om alles terug in orde te krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sun Express

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sun Express nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bienebeens