Klacht: ombeschoft gedrag medewerkerster stoomtrein

op 31 juli 2017 over Efteling in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Medewerkster schreeuwt bij het uitstappen dat mijn dochter in het treintje niet mocht opstaan. Noot; is de hele rit blijven zitten. Los hiervan is een dergelijke schreeuwerige benadering zeer ongepast. Het betrof een zeer overspannen jonge ” dame ” werkzaam bij de stoomtrein op het platvorm datum 28-7 tussen 15.30 en 16.30.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de medewerkster wordt aangesproken. Ik heb het al gedaan maar ze was volledig buiten zinnen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Efteling

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Efteling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JerryGulikers