Klacht: Nopjes afgebroken

op 16 augustus 2017 over Havaianas in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zoals vele andere hier beschrijven zijn ook bij mij de nopjes afgebroken. En niet 1 keer maar 2 keer! Wanneer ik contact opneem met de zaak waar ik deze gekocht heb (Blendz te Maarssen) krijg ik te horen dat deze klacht heel vaak voor komt maar ze er verder niet mee doen. Vervolgens krijg ik van een ander personeels lid te horen dat dit de BESTE SLIPPERS ter wereld zijn! En het dus wel door mezelf zal komen dat ze kapot zijn. Van service hebben ze nog nooit gehoord bij BLENDZ!!

Gewenste Oplossing:

Nieuwe slippers!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Havaianas

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Havaianas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lauradeen1