Klacht: Nooit op tijd

op 18 oktober 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte meneer, mevrouw,

Ik moet elke dinsdag avond met bus 135 van Herpt naar Den Bosch en altijd is de bus die om 18:11 hoort te komen, die is nooit op tijd. Ik ben er altijd 5 minuten van tevoren en altijd komt de bus pas iets van 10 minuten later of een aantal minuten eerder en het komt nu echt me keel uit! Net zoals nu. Nu zit ik al bijna een 20 minuten te wachten op de bus die om 18:11 hoort te komen en het is nu 18:29. Graag wil ik dat de bus voortaan optijd komt.

MVG

Bas van Beers

Gewenste Oplossing:

Wanneer de bus een keer op tijd komt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 18 oktober 2016 om 18:43 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Bas,

Niet leuk om te lezen dat de bus zo vaak vertraging heeft. Ik kan me voorstellen dat je hiervan baalt.

Ik zie inderdaad dat de bus ruim 20 minuten vertraging heeft. Ik heb je klacht intern doorgegeven in de regio waar het verder wordt uitgezocht. Excuses voor het ervaren ongemak en ik hoop dat je snel verbetering gaat merken.

Met vriendelijke groet,
^LH
Arriva Webcareteam

Alle klachten die gemeld zijn door Bass18