Klacht: Nooit meer Hunkemöller online

op 17 juni 2021 over Hunkemoller in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nooit meer Hunkemöller online!! Twee weken terug een bestelling gedaan en betaald via IDeal maar daarna was hij wonderbaarlijk verdwenen! Nergens is er iets terug te vinden en ik heb nooit een bevestiging gehad… maaaar: ik heb dus wel betaald! Ben in de winkel geweest voor navraag maar helaas kunnen zij ook niks betekenen. Inmiddels dus al twee weken bezig om contact te krijgen, maar tevergeefs. Telefoon wordt niet opgepakt, ik word niet teruggebeld nav de voicemails die ik inspreek en ik heb al 6 keer gemaild en telkens hetzelfde algemene antwoord terug gehad.. Zelfs op een officiële klacht die ik heb ingediend krijg ik dezelfde automatische mail dat ik in de FAQ documenten kan bekijken. Grote schande.. naar mijn geld kan ik wel fluiten!

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug en excuses

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hunkemoller

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hunkemoller nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door S_1991