Klacht: Nog steeds geen uitbetaling

op 22 augustus 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben op 1 juli € 50.00 gewonnen. Helaas was het lot niet te scannen in de winkel. Daarna het lot met mijn gegevens opgestuurd zoals aangegeven. Niks ontvangen. Op Facebook messenger wordt gereageerd dat ik nog maar eens 3 tot 4 weken moet wachten… Dit was 7 en 3 weken geleden. Gister weer bericht gestuurd. Reactie was daar ze het ging opnemen met des betreffende afdeling. Nog steeds geen antwoord. Vandaag gevraagd om antwoord, geen reactie.

Gewenste Oplossing:

Zodra het geld wat ik gewonnen heb gestort is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door eevy1981