Klacht: Nog steeds geen geld retour

op 29 mei 2016 over Dit is TV in de categorie Digitale TV

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

13 april kastje en toetsenbord aangetekend retour gestuurd. Op mijn retourpagina staat reden niet tevreden, geld retour goedgekeurd. Na tijdje wachten waren spullen niet aangekomen of zoek. Terwijl ze aangetekend zijn opgestuurd. Keer op keer nieuwe smoesen van het bedrijf. Iedere keer werden er zogenaamd tickets aangemaakt. Heel veel berichten heen en weer. Laaste bericht is dat ik geen geld retour krijg omdat het buiten de zichts termijn valt. Terwijl ik goedkeuring had. Kopie van mijn retourpagina gemaakt voor bewijs. Ik ga hier absoluut niet mee akkoord. Gaat om een bedrag van 258 euro. Of ik een nieuwe box opgestuurd wil krijgen? Absoluut niet. Ik hoef die troep niet meer.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn 258 euro retour heb gekregen. Eerder niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dit is TV

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dit is TV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kimmie69