Klacht: Nog steeds geen bestelde producten ontvangen ! Ook niet later nog

op 29 mei 2021 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling gedaan en niks ontvangen. Zou vertraagd zijn. Daarna zomaar zonder te melden door Nike geannuleerd. Niemand weet hoe dat kan. ( belde de klantenservice op) Gelukkig kon ik hetzelfde nog opnieuw bestellen.
Na deze bestelling weer opnieuw gedaan te hebben nu weer vertraagd. A weer telefonisch contact gehad te hebben wordt er weer beloofd dat ik op de hoogte wordt gehouden. Maar nog steeds niks gehoord. En online is niet alles meer te koop inmiddels. Belachelijk dit!!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil eindelijk na twee keer bestellen wel eens iets ontvangen!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Melvin lag