Klacht: Nog niet gekregen

op 15 mei 2020 over Klinty Benelux in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 3 april besteld en heb nog steeds niks binnen(15mei2020).Ik heb ook mail gestuurd daar krijg je reactie op met een link na fb maar die werkt dus niet.Dat weer terug gemaild maar geen reactie weer gekregen.Heb nu weer een mail gestuurd en gezegd dat ze mijn geld maar terug moeten geven.
Monica jager

Gewenste Oplossing:

Als ik het nu binnen een week binnen krijg of geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Klinty Benelux

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Klinty Benelux nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Monica jager