Klacht: Nog niet eens voor de helft vol

op 18 augustus 2016 over Camel in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik rook al jaren Camel volume shag blauw nu de laatste keer had ik 2 potten die nog niet eens voor de helft vol zaten er stond op dat er up to 180 meestal haalde ik er ook tussen de 180 tot 190 sigaretten uit maar bij deze net aan 120 sigaretten dus volgens mij zat er niet eens 80 gram in maar ik betaal wel voor up to 180 sigaretten

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag willen dat deze 2 potten vergoed worden en dat ik 2 nieuwe potten krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Camel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Monique29-11-1966