Klacht: Nog altijd niet geleverd !!!

op 13 mei 2020 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 20 april 4 set lounge kussens besteld en betaald,zou op 25 april geleverd worden. Op de dag zelf standaard mailtje gehad,dat het langer kon duren. Reageren niet op mail via contactformulier..inmiddels staat de track en tracé er wel op, maar Postnl geeft al bijna een week aan: pakket nog niet ontvangen door leen bakker…wanneer komen nu eindelijk mijn kussens????? Communicatie bij leen bakker onmogelijk!!

Gewenste Oplossing:

Dat mijn kussens eindelijk geleverd worden en anders mijn geld terug!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Duurt te lang..