Klacht: Niks ontvangen!

op 02 oktober 2017 over Elkedagietsleuks.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 09-09 een stone island shirt besteld op elkedagietsleuks.nl. Deze zou uiterlijk 25-09 geleverd worden, maar aangezien dat niet gebeurde begon ik te mailen. Hierop reageerden ze en stelden ze de leverdatum uit. Daar hebben zij zich ook niet aan gehouden en nu reageren zij niet meer.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik het shirt alsnog ontvang, of als zij het gehele bedrag terugstorten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Elkedagietsleuks.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Elkedagietsleuks.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Leon2503