Klacht: Nike tech vest verkleurd

op 30 november 2016 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een aantal maanden terug een vest gekocht bij nike. Heb er zo lang voor gaan sparen en was er als een van de eerste bij toen het vest uitkwam. Nu kom ik erachter dat het een slechte keuze was. Heel het vest is helemaal verkleurd. Ik had een zwart vest gekocht dat inmiddels bijna helemaal rood is en een hele lelijke gloed heeft. Ben erg netjes omgegaan met het vest en was het altijd op de juiste temperatuur en met de goede middelen. Dat het vest zo snel al verkleurd is vind ik niet de kwaliteit van nike.

Gewenste Oplossing:

Het liefst zou ik een nieuw vest willen, maar als dat niet mogelijk is heb ik wel graag mijn geld terug. Het vest kocht ik voor 95 euro. Behoorlijk veel geld dus. Ik had verwacht dat ik er wel langer mee zou doen dan dit.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Kiroo_denhaag

1 jaar geleden - Reactie?

Alle klachten die gemeld zijn door Kiroo_denhaag