Klacht: Nike tech shorts

op 20 juli 2016 over Foot Locker in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoon van 15 heeft van zijn gespaarde geld een Nike tech short gekocht. Binnen 4 uur hele achter kant gevilt. Toen mijn zoon terug ging was het antwoord je zal wel op een muurtje hebben lopen raggen. Waren ze daarbij? Nee dus ik wel en mijn zoon heeft gegamed op de bank. Schijnbaar kunnen die broekjes daar al niet tegen…

Gewenste Oplossing:

Als ik gerespecteerd zou worden en de klacht serieus word genomen. Tevens heeft mijn zoo nog een tegoed van 140 euro staan bij footlocker en we eigenlijk gewoon geld hiervoor willen zien want kopen bij footlocker in de toekomst?liever niet meer na deze tespect loze behandeling.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Foot Locker

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Foot Locker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pinkylady