Klacht: Nike Tech Fleece herenpak

op 17 juni 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Helaas heb ik nadat ik wat geld heb kunnen sparen met mijn bijbaantje een Nike Tech Fleece gekocht in licht blauw niet lang van mogen genieten. De stof vertoont zwarte pluizen na 2x wassen en wordt alleen erger.Heb het bij JD sport Den Haag gekocht voor E189,00 ongeveer 3 maanden geleden maar helaas heb ik geen bon meer. Als scholier vind ik het een hoop geld! Ik schaam me om het nu te dragen want precies op de plek waar ik op de zadel van mijn fiets zit , is er een grote donkere verkleuring met zwarte pluizen te zien!

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als ik mijn geld terug kan krijgen of een tegoed bon.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maziani