Klacht: Nike schoenen

op 28 april 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb aan het begin van dit jaar nieuwe nike schoenen gekocht bij de nike store in rosada fashion outlet te roosendaal. Mijn schoenen draag ik sinds maart en er zitten nu al scheuren in de zijkant van mijn schoenen en de voorkant van mijn schoen is ook helemaal gescheurd en zit los. Ik vind dat dit erg snel gebeurd terwijl ik ze nog niet lang draag.

Gewenste Oplossing:

Ik zou het heel fijn vinden als mijn schoenen gemaakt zouden kunnen worden of dat ik een nieuw paar schoenen krijg. Ik baal er best wel een beetje van dat mijn schoenen nu al kapot zijn want ze waren voor de zomer bedoeld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Louisevdz