Klacht: Nike schoen alweer kapot!

op 20 maart 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een half jaartje geleden nieuwe schoenen bij jullie gekocht. Die gingen met een maandje al kapot door een fabrieksfout. Heb bij jullie toen nieuwe schoenen gekregen. Maar nu een maand of 3/4 verder zijn deze schoenen ook alweer kapot. Vind dit erg jammer voor een merk als Nike. Aangezien dit geen goedkope schoenen waren.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als er een goede oplossing komt!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hanstapelbroek