Klacht: Nike + run club

op 29 augustus 2016 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds de nieuwe update van de Nike+ Run Club app werkt hij niet naar behoren. Ik ben gaan hardlopen, heb de app en de training gestart, vervolgens ben ik gaan rennen en toen ik terug kwam heeft de hele app niet gewerkt. Dit vind ik erg storen omdat ik train voor een bepaalde wedstrijd en het dus belangrijk voor me is om mijn tijden, afstanden etc. bij te houden. Ook komt het voor dat ik hem aanzet en hij vervolgens zelf naar iets anders in de app ga waardoor de training tot een pauze komt. (Zoals muziek) Twerijl ik gewoon aan het rennen ben.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de app naar behoren zal werken en Nike met een excuus komt?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door evstok