Klacht: nike performance team hustle d7

op 16 december 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De schoenzool(punt) liet al heel snel los.Mijn dochter gebruikt ze twee uur per week,dus moet niet kunnen.Ik heb ze ondertussen al twee keer naar de sxhoenmaker gebracht,maar nu weer los.Aanschafbon heb ik niet meer.Zeer slechte kwalitiet van schoen.Nu op zoek naar een ander merk basketbalschoen,want de vorige nike had hetzelfde geval.Voor mij nooit meer nike!

Gewenste Oplossing:

Dat de klacht serieus genomen wordt en evt tegemoetkoming

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nathalie Kahoul