Klacht: nike huarache kinderschoen

op 30 september 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ten eerste wil ik zeggen dat de schoenen van Nike met name huarache door ons hele gezin met plezier wordt gedragen, alleen nu voor mijn dochter van 5 lichtroze huarache gekocht ze vind ze heel lekker lopen maar nou zitten er van die gladde veters in en zelfs met een dubbele knoop blijven ze niet zitten en aangezien ze nog niet zelf kan veters strikken dit echt heel vervelend word zelfs al kon ze het wel vind ik nog beetje slecht over nagedacht om bij kinderschoenen zulke veters te kiezen dus misschien als tip andere veters te gebruiken voor meer draag plezier want verder dragen we ze met alle plezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Bohte

Gewenste Oplossing:

Als er voortaan andere veters in zitten want vind zonde als ik schoenen koop die nogal prijzig zijn er nog een paar veters bij moet kopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ChanJes