Klacht: Nike Huarache achterkant rubber deel stuk /gescheurd.

op 07 september 2015 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn dochter (15 jaar)heeft van d’r gespaarde geld Zwarte Nike Huarache gekocht,
en nu is het rubberen deel /band aan de achterkant bij de hiel compleet doormidden gebroken aan de linker schoen. En bij de rechter schoen zit hier ook al een scheur in. Ze heeft er 120,00 € voor betaald 29 November 2014 (de bon hebben we nog)En de Zomer amper gedragen. Ze zien er nog als nieuw uit. Ik vind het erg treurig dat dat gebeurt bij zulke dure schoenen.

Gewenste Oplossing:

Mijn dochter van 15 heeft flink moeten sparen om zulke schoen te kunnen kopen. Ik vraag mij af of hier garantie op zit of dat de schoenen vergoed worden. Ze staan nu op d'r kamer met een rare losse flap aan de achterkant dus ze doet ze nu niet aan. Dus ze zou erg blij zijn als ze een paar nieuwe vergoed zou krijgen..

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pamela Noordman