Klacht: Nike Airmax lekke zool.

op 24 september 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een tijdje geleden Nike Airmax 2016 schoenen gehaald. Naar mijn verbazing was tijdens het lopen de zool lek gegaan. Het lijkt alsof de zool niet goed aan de schoen vast zat dat ie daarom is lek gegaan. Ik dacht dat het vast niet zo erg was maar na 1 dag der op gelopen te hebben zijn mijn enkels heel erg pijn gaan doen. Ik ben er mee naar de winkel gegaan en die hebben mij verteld dat ik Nike zelf moet benadelen met dit veel voorkomend probleem.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag een nieuwe schoen opgestuurd willen krijgen of een vergoeding.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sercan1