Klacht: Nike Airmax 2017 Loopt leeg.

op 26 juni 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al een tijdje mijn nieuwe Nike Airmax 2017, maar ik zie net dat de schoen begint in te zakken, met de andere schoen is niks aan de hand, ik weet ook niet hoe dit komt omdat ik wel redelijk zuinig op me schoenen ben.

Gewenste Oplossing:

Ik zou niet persee zeggen " ik wil nieuwe schoenen" maar ik zag dat dit probleem vaker voorkwam en wou het u laten weten, het liefst wil ik natuurlijk nieuwe maar ik snap dat,dat waarschijnlijk niet mogelijk is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Djuuls