Klacht: Nike airmax 2017 kraken

op 26 april 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Ik kocht in januari bij Athlete Sport in Maastricht Nike airmax 2017 en deze kraakte ontzettend erg als ik er in de ochtend op liep, ik ging terug naar de zaak en kreeg nieuwe en deze kraken ook behoorlijk. Ik begrijp niet hoe dat dit kan, en of ik de enige ben want zie iedereen lopen met deze schoenen…

Gewenste Oplossing:

Zodra deze schoenen niet kraken

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mikeyvdb