Klacht: Nike Airmax 2017 airzool lek

op 07 februari 2018 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De zool van mijn donkerblauwe Nike Airmax 2017 is lek.

Driekwart jaar geleden heb ik een paar van deze schoen gekocht bij een Snipes winkel in Rotterdam. Nog geen 3 weken later ben ik met de schoenen terug geweest, omdat de airzool lek was. Gelukkig kreeg ik een nieuw paar, maar helaas zijn we nog geen jaar verder en zijn ze nu al weer kapot.

Gewenste Oplossing:

Omdat deze schoenen relatief duur zijn hoopte ik met deze nike airmax ook wat langer te doen dan andere schoenen. Dat de air laag zo snel lek gaat ligt denk ik toch aan dat deze nogal dun is. Graag zou ik mijn donkerblauwe Nike airmax 2017 weer heel zien!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door C.N.Wisse