Klacht: Nike airmax 2017

op 06 oktober 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 6 maanden gelede Nike air Max 2017 gekocht deze zijn leeg gelopen ik heb recent gehoord dat er garantie opzit dus ben ik naar footl ocker gegaan deze zijden dat ik naar Nike zelf moest gaan ik verwacht ergens een oplossing dus hierbij wil ik vragen wat hieraan gedaan kan worden

Gewenste Oplossing:

Als ik nieuwe schoenen heb ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Simon Nacken