Klacht: Nike air schoen tikt bij lopen: lek?

op 03 september 2018 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind april van dit jaar (2018) heb ik mooie Nike air schoenen gekocht. Sinds vorige wk (eind augustus) hoor ik bij de rechter schoen mijn schoen tikken bij het lopen. Dacht eerst een steentje in de zool. Deze zit er niet en op internet naar deze klacht gezocht. Daar staat dat er een lek in mijn schoenen bij het air gedeelte kan zitten. Een vriendin van mij had dat toevallig een half jaar geleden ook zo snel gehad bij dat type schoenen van Nike. Kan ik deze laten repareren? Mijn vriendin kreeg nieuwe. Wat nu?

Gewenste Oplossing:

Graag reparatie of vervanging van de schoen(en)

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door yvette_ahn