Klacht: Nike air react 270 stof laat los

morsalsamim op 27 april 2020 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds 4 weken draag ik met veel plezier mijn nieuwe nike schoenen. Model air react 270, via zalando besteld. Tot mijn verbazing zie ik dat aan de zijkant een van de stofjes nu langzaam heeft losgelaten. Het is weliswaar op een punt waar je precies de buiging maakt van voetzool, maar dat kan toch niet de bedoeling zijn? Ik hoop dat er een oplossing voor te vinden is want zou het zonde vinden om ze niet meer te kunnen dragen. Tips voor reparatie zijn ook welkom. Dank alvast.

Gewenste Oplossing:

Bij reparatie ben ik al heel erg tevreden want ik ben verder erg blij met de schoenen. Als deze paar niet te repareren valt of het toch een fabrieksfout is, hoop ik een nieuw paar te kunnen bestellen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door morsalsamim