Klacht: Nike air max lek

op 10 juli 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

24/6/17 nike air max 2017 bij mooiesneakers.nl besteld.
Nu is één schoen al lek. Mooiesneakers.nl gemaild. Die zeggen dat hij in een spijker of iets scherps moet hebben getrapt. Ik heb uitgelegd dat dit niet het geval is. Er is namelijk niets aan de schoen te zien, er is niets kapot. Dus dit kan niet. Dit stuur ik hun per mail nogmaals terug. Ik moet het maar via de verzekering oplossen. Ik heb nog aangegeven dat het mss. een fabrieksfout is, maar dit kan volgens hun absoluut niet.
Ik ben zeer ontevreden over de nikes, dat ze zomaar lek zijn…. En nog meer ontevreden over het bedrijf. Heb hun nogmaals gemaild, dat ik ze wel op wil sturen, kunnen ze het zelf zien, maar ik kom nu bij hun in de spam terecht….. Toch te zot voor woorden!

Gewenste Oplossing:

Nieuwe nikes of geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door fuchsiafuchsia