Klacht: Nike air max 2017 zool laat los

op 29 december 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn nike air 2017 gekocht rond mei/ juni dit jaar. Ik had mijn schoen ook al redelijk vlug lekna 3 maand, maar nu sinds een tijdje laat ook de zool gevuld met lucht aan de neus van de schoen los wat zo’n 3 à 4 centimeter is. Dat vindt ik heel erg voor schoenen van bijna 200 euro.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag en vergoeding van nike willen hebben ik vind dit geen kwaliteit voor een merk als nike.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wietskeb