Klacht: Nike air max 2017 lek

op 09 juli 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Nike,

Ik heb op 26 februari 2017 heb ik mijn Nikes gekocht in Amsterdam bij de sneakers. Nu op 9 juli 2017 merk ik dat van de linker schoen de zool lek is. Ik heb de schoenen gekocht van mijn aller eerste werk geld. En voor 190 euro vind ik het wel heel zonde dat het na 4 maanden al stuk is.

Noa van Vliet

Gewenste Oplossing:

Als ik nieuwe schoen(en) of dat de zool gemaakt kan worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door noacharlotte