Klacht: Nike air max 2017 lek

op 17 december 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb twee maanden geleden mijn nike air max 2017 gekocht. Ik ben nog steeds heel blij met die aankoop. Nu is alleen een van de schoenen lek. Is er een mogelijkheid om een nieuw paar te kopen? Zo niet hoe kan ik dit anders oplossen? Behalve een nieuw paar te moeten kopen

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat ik deze schoenen in kan ruilen voor een nieuw paar die niet lek zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anouk Engel