Klacht: Nike air max 2017

op 06 augustus 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 4 maanden geleden deze dure schoennen gekocht voor 290 euro bij footlocker alleen nu is me air nu al lek terwijl ik ze bijne niet gedragen heb ik heb alleen helaas geen bon meer ik vind dit echter wel erg zwak mischien kunnen jullie hier nog iets aan doen

Gewenste Oplossing:

Als dit opgelost zou kunnen worden met een paar nieuwe schoennen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Meijer078