Klacht: nike air max 2016 leeggelopen

op 02 september 2016 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn Nike air max 2016 nu ongeveer 2 weken en heb ze ongeveer 6 keer aangehad. Toen ik vandaag naar de stad liep voelde ik opeens mijn schoen leeglopen. Dit gebeurde op glad trottoir. Ik heb zelf nog het pad afgezocht naar scherpe voorwerpen en kon niks vinden wat de leegloping van de zool zou kunnen hebben veroorzaakt. Ik heb 140 euro voor dit paar schoenen betaald en zou zeker wel betere kwaliteit van Nike mogen verwachten.

Gewenste Oplossing:

Ik zou erg graag een nieuw paar willen. Als dit niet mogelijk is zou graag mijn geld terug krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lucaminderman