Klacht: Nike air max 2016 air lek

op 03 augustus 2016 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

21-06-2016 nike air max 2016 gekocht, en vandaag achter gekomen dat de luchtkamer van mijn rechter schoen lek is. Draag ze elke dag maar ga er verder zuinig en netjes mee om. Heb niks raars gedaan en ook is er niks gebeurt waarvan ik kan zeggen dat hij daarom kapot is.

Gewenste Oplossing:

Als hij of gerepareerd of vervangen wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door arutha75